Welke kleding past bij mijn figuur?

Welke kleding past bij mijn figuur?

Welke kleding past bij mijn figuur?

Het comfortabel voelen in kleding is essentieel. Wanneer je jouw lichaam en figuur goed kent, kun je je hiernaar kleden. Hierdoor accentueer je sterke punten van je figuur en kun je de mindere punten verbloemen. In deze blog geven wij een paar tips hoe jij je zelfverzekerder kunt voelen en het beste kunt kleden naarmate je figuur. Hieronder lees je meer over de meest voorkomende figuren.

Het zandloperfiguur

Het zandloperfiguur is tegenwoordig figuur waarbij bijna iedere vrouw van droomt! De schouders en heupen zijn net iets breder dan het middel waarbij de taille zo dun mogelijk mag.

  • Strakke kleding accentueert de smalle taille. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nauwsluitende blazer of een jasje met knoopjes rond je middel.
  • Qua onderkleding kun je dragen wat je wilt, hier zijn geen specifieke kledingvoorschriften voor.

De peer

Heb jij een breed onderlichaam en smal bovenlichaam? Dit wordt vaak een‘peer-figuur’ genoemd. Je heupen, dijen en bovenbenen zijn in vergelijking met de schouders breder.

  • Je wilt het bovenlichaam alle aandacht geven. Kies voor aansluitende tops, dit is geen enkel probleem met je slanke taille. Let op! Draag geen lange vesten en jassen. Hierdoor worden je heupen extra geaccentueerd.
  • Wil je je heupen slanker laten lijken? Kies dan voor jurkjes met een a-lijn of broeken met een hoge taille. Zij accentueren de lengte van je benen en hierdoor ogen je heupen minder breed.

De driehoek

Een driehoekfiguur is typerend voor een vrouw met brede schouders, een smal middel en smalle heupen.

  • Kies voor bovenkleding met een rustige print. Print laat het bovenlichaam snel groter lijken en dat is niet wat je wil!
  • Qua onderkleding raden wij opvallende broeken aan. Denk aan bijzondere stoffen, bijzondere pasvormen of een opvallende print. Hierdoor leg je de focus op je slanke onderlichaam 😉

De appel

Typerend voor vrouwen met een appelfiguur is een voller, rond buikje. De taille is hierdoor minder zichtbaar. Daarnaast hebben vrouwen met een appelfiguur vaak volle borsten, platte billen en smalle heupen.

  • Leg de nadruk vooral op je bovenlichaam. Denk daarbij aan tops of jurken met een a-lijn. Maak dit af met te gekke accessoires waardoor je bovenlichaam extra aandacht krijgt.
  • Qua onderkleding kun je het beste kiezen voor jurkjes of rokjes die tot de knie vallen. Zo leg je de nadruk op je slanke benen.

Werken deze tips niet voor jou? Dat is heel vervelend. Wist je dat wij je kunnen helpen met afvallen? Kom snel langs en loop zelfverzekerder de deur uit! Neem telefonisch contact met ons op via 088 008 9900.

Tamara Elbaz is voormalig model en daardoor van alle afslank mogelijkheden op de hoogte. “Heel eerlijk: ik was altijd enorm sceptisch over afslankapparatuur.” In 2008 startte Tamara een PR-bureau die uitgelicht werd op RTL5 in 2009. Door de enorme zichtbaarheid kwam Tamara in aanmerking met een fabriek die afslankapparatuur op het gebied van elektro stimulatie produceerde. “Na twee behandelingen was ik twee confectiematen kleiner. Doordat ik zo enthousiast was, heb ik mezelf naar voren geschoven als verdeler van de apparatuur.” De rest is geschiedenis. Ondertussen heeft Tamara meer dan 45 vestigingen en is zij bezig Size Zero ook in het buitenland op te zetten. “Naast Size Zero ben ik ter ondersteuning ook gestart met Diet Couture, een natuurlijke productlijn met supplementen om het afvalproces te ondersteunen.” Op gewicht blijven is voor Tamara zeker belangrijk, maar voor haar staat voorop dat dit zo gezond mogelijk moet kunnen. Alleen dan kan zij achter het concept van Size Zero staan.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout