Size Zero Hoofddorp aan het woord

Size Zero Hoofddorp aan het woord

 “Afvallen is vaak een ding, maar waar een wil is zou een weg moeten zijn!!”

Vanaf mijn jeugd leid ik een sportief leven en heb ik altijd geprobeerd om gezond te eten, de woorden van mijn ouders “gezond voedsel is je medicijn” galmen nog elke dag door mijn hoofd. Ik heb verschillende sporten gedaan, variërend van hardlopen, fitness tot kickboksen.

Helaas moest ik een aantal jaar terug het sporten staken door clusterhoofdpijn. Ruim een jaar lang was het zware medicatie slikken om de pijn onder controle te kunnen houden. Het was een jaar van veel liggen waardoor ik 15 kilo was aangekomen.

Na die periode was het weer tijd om te sporten. Door daarbij goed de voedingsregels in acht te nemen had ik in iets meer dan een half jaar mijn streeffiguur bereikt. Dit motiveerde mij om verschillende opleidingen op voedingsgebied en coaching te volgen. Allereerst voor mijzelf, maar al snel bleek dat ik mensen kon helpen met tips & tricks op dat gebied met goede onderbouwing.

Tijdens een kickboks training scheurde ik mijn kruisband volledig af. Terug bij af dus. Na de kruisbandreconstructie betekende dat een jaar revalideren. Enkele maanden revaliderende heb ik de bokshandschoenen weer aangetrokken, maar zittend stoten uitdelen was niet intensief genoeg. Lopen zonder krukken kon nog niet.
Toen ben ik op het internet gaan zoeken naar termen als slimming om zodoende niet verder aan te komen in vetmassa. Size Zero kwam in de zoekresultaten voor. Ik wilde het proberen met de nodige twijfels of het mij zou kunnen helpen. De resultaten waren voor mij spectaculair. Ik zat weer lekker in mijn vel. Voor mij was het toen ook duidelijk dat ik mijn eigen Size Zero salon wilde starten om mensen te helpen die ook op zoek zijn naar dit gevoel/resultaat.

September 2016 ben ik gestart met Size Zero Hoofddorp. Mijn klanten variëren van mensen met overgewicht tot bijna afgetrainde mensen die net het laatste zetje nodig hebben om bijvoorbeeld de sixpack beter zichtbaar te maken. De feedback die ik terugkrijg van mijn klanten lijken op elkaar. Vanaf het moment dat zij verandering zien aan hun lichaam krijgen zij de motivatie om beter op hun voeding te letten en bewegen ze meer. Deze aanpassingen in hun lifestyle waarbij ik ze coach in combinatie met Size Zero is perfect.

Al met al heb ik geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Size Zero en ben zeker van plan om mijn salon uit te breiden!

Liefs Aziza

Tamara Elbaz is voormalig model en daardoor van alle afslank mogelijkheden op de hoogte. “Heel eerlijk: ik was altijd enorm sceptisch over afslankapparatuur.” In 2008 startte Tamara een PR-bureau die uitgelicht werd op RTL5 in 2009. Door de enorme zichtbaarheid kwam Tamara in aanmerking met een fabriek die afslankapparatuur op het gebied van elektro stimulatie produceerde. “Na twee behandelingen was ik twee confectiematen kleiner. Doordat ik zo enthousiast was, heb ik mezelf naar voren geschoven als verdeler van de apparatuur.” De rest is geschiedenis. Ondertussen heeft Tamara meer dan 45 vestigingen en is zij bezig Size Zero ook in het buitenland op te zetten. “Naast Size Zero ben ik ter ondersteuning ook gestart met Diet Couture, een natuurlijke productlijn met supplementen om het afvalproces te ondersteunen.” Op gewicht blijven is voor Tamara zeker belangrijk, maar voor haar staat voorop dat dit zo gezond mogelijk moet kunnen. Alleen dan kan zij achter het concept van Size Zero staan.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout