Size Zero Badhoevedorp aan het woord

Size Zero Badhoevedorp aan het woord

“Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt!”

Het is alweer vier jaar geleden dat ik in aanraking kwam met Size Zero. Ik kan me dit nog als de dag van gisteren herinneren: ik solliciteerde bij de eigenaresse Tamara, die op zoek was naar een salonmedewerker voor haar studio in Amsterdam. Het werk sprak me enorm aan en wat mij opviel was dat er veel animo was voor afslanken maar dit ook een branche was waar men geld aan wilde besteden. De salons zaten dagelijks van negen tot negen vol en dat constant.

Daarnaast had ik ‘eer’ van mijn werk: de resultaten waren verbluffend en klanten konden we op korte termijn blij maken. Het werd dan ook snel mijn ambitie om zelf een studio te starten, of een bestaande studio over te nemen. In 2015 werd mijn droom werkelijkheid: in samenspraak met Size Zero kon ik gaan starten in rayon Badhoevedorp. Inmiddels ben ik al jaren lang een enthousiaste franchisenemer, en ik hoop dat ik dit werk nog lang mag blijven doen.

Wat ik leuk vindt aan Size Zero is dat het aansluit bij mijn interesse en healthy lifestyle en dat het concept zich continu vernieuwd. Zo blijven de klanten geprikkeld en ik ook, ik heb letterlijk van mijn passie mijn werk gemaakt!

 

Stefanie Peterson

Size Zero franchisenemer sinds 2015

Badhoevedorp@sizezero.nl

Tamara Elbaz is voormalig model en daardoor van alle afslank mogelijkheden op de hoogte. “Heel eerlijk: ik was altijd enorm sceptisch over afslankapparatuur.” In 2008 startte Tamara een PR-bureau die uitgelicht werd op RTL5 in 2009. Door de enorme zichtbaarheid kwam Tamara in aanmerking met een fabriek die afslankapparatuur op het gebied van elektro stimulatie produceerde. “Na twee behandelingen was ik twee confectiematen kleiner. Doordat ik zo enthousiast was, heb ik mezelf naar voren geschoven als verdeler van de apparatuur.” De rest is geschiedenis. Ondertussen heeft Tamara meer dan 45 vestigingen en is zij bezig Size Zero ook in het buitenland op te zetten. “Naast Size Zero ben ik ter ondersteuning ook gestart met Diet Couture, een natuurlijke productlijn met supplementen om het afvalproces te ondersteunen.” Op gewicht blijven is voor Tamara zeker belangrijk, maar voor haar staat voorop dat dit zo gezond mogelijk moet kunnen. Alleen dan kan zij achter het concept van Size Zero staan.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout