Hoe kom ik aan 2 liter water op een dag?

Hoe kom ik aan 2 liter water op een dag?

Hoe kom ik aan 2 liter water op een dag?

Hoe goed is 2 liter water drinken nou voor je huid en lichaam? Water hydrateert je huid en zorgt ervoor dat je huid er niet dof uitziet. Heb je last van acne? Drink water! Wil je graag wat kilo’s afvallen? Drink water!

Water is niet alleen belangrijk voor de buitenkant van je lichaam, maar ook voor de binnenkant. Water helpt je nieren met het verwerken van afvalstoffen in je lichaam. Als je niet genoeg water drinkt blijven de afvalstoffen in je lichaam.

Lukt het jou soms gewoonweg niet om aan 2 liter water op een dag te komen? Wij geven een aantal handige tips om wel genoeg water te drinken.

  1. Drink meteen een glas water als je wakker wordt

’s Nachts tijdens het slapen verlies je veel vocht, maar je neemt geen vocht tot je. Drink daarom meteen een glas water als je wakker wordt. Zo wakker je het vochtgehalte weer aan. Je begint meteen goed met je doel: 2 liter water.

  1. Drink de hele dag door

Door bijvoorbeeld je drukke werkschema heb je veel te weinig gedronken. Probeer dit niet ’s avonds binnen een uur in te gaan halen. Het is beter om de hele dag door kleinere hoeveelheden te drinken dan in een keer 1 liter water. Je lichaam verwerkt per uur maar een bepaalde hoeveelheid vocht.

  1. Eet water

Ja eet water (niet letterlijk natuurlijk). Eet producten waar veel water in zit, zoals bijvoorbeeld komkommer. Als je deze producten dagelijks eten krijg je toch onbewust water binnen.

  1. Download een app

Ben je redelijk vergeetachtig of wil je liever niet zelf bijhouden hoeveel glazen water je op een dag drinkt? Download een app!

  1. Drink genoeg water tijdens het sporten

Als je sport, verlies je veel zweet en dus vocht. Het vocht dat je bent kwijtgeraakt moet je weer aanvullen en dat betekent veel water drinken om weer terug op level te komen.

Tamara Elbaz is voormalig model en daardoor van alle afslank mogelijkheden op de hoogte. “Heel eerlijk: ik was altijd enorm sceptisch over afslankapparatuur.” In 2008 startte Tamara een PR-bureau die uitgelicht werd op RTL5 in 2009. Door de enorme zichtbaarheid kwam Tamara in aanmerking met een fabriek die afslankapparatuur op het gebied van elektro stimulatie produceerde. “Na twee behandelingen was ik twee confectiematen kleiner. Doordat ik zo enthousiast was, heb ik mezelf naar voren geschoven als verdeler van de apparatuur.” De rest is geschiedenis. Ondertussen heeft Tamara meer dan 45 vestigingen en is zij bezig Size Zero ook in het buitenland op te zetten. “Naast Size Zero ben ik ter ondersteuning ook gestart met Diet Couture, een natuurlijke productlijn met supplementen om het afvalproces te ondersteunen.” Op gewicht blijven is voor Tamara zeker belangrijk, maar voor haar staat voorop dat dit zo gezond mogelijk moet kunnen. Alleen dan kan zij achter het concept van Size Zero staan.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout