Hete zomerweken

Hete zomerweken

 De hete zomerweken bij Size Zero zijn begonnen!

21 juni. Dé dag dat de zomer officieel van start gaat. We genieten van heerlijk weer en de vakanties staan voor de deur. Tijd voor bikini’s en korte rokjes. Bij Size Zero betekent dat: hete zomer weken.

Is jouw body al summerproof of wil je graag ook in de zomermaanden in shape blijven? Boek dan nu een kennismakingsbehandeling van € 59,- nu voor € 39,- bij een salon bij jou in de buurt!

Actievoorwaarden

Deze actie is geldig tot 21 juli 2018.
De actie is niet geldig in combinatie met andere acties, prijsafspraken of kortingen.
Deze actie is geldig bij al onze vestigingen binnen Nederland.

Tamara Elbaz is voormalig model en daardoor van alle afslank mogelijkheden op de hoogte. “Heel eerlijk: ik was altijd enorm sceptisch over afslankapparatuur.” In 2008 startte Tamara een PR-bureau die uitgelicht werd op RTL5 in 2009. Door de enorme zichtbaarheid kwam Tamara in aanmerking met een fabriek die afslankapparatuur op het gebied van elektro stimulatie produceerde. “Na twee behandelingen was ik twee confectiematen kleiner. Doordat ik zo enthousiast was, heb ik mezelf naar voren geschoven als verdeler van de apparatuur.” De rest is geschiedenis. Ondertussen heeft Tamara meer dan 45 vestigingen en is zij bezig Size Zero ook in het buitenland op te zetten. “Naast Size Zero ben ik ter ondersteuning ook gestart met Diet Couture, een natuurlijke productlijn met supplementen om het afvalproces te ondersteunen.” Op gewicht blijven is voor Tamara zeker belangrijk, maar voor haar staat voorop dat dit zo gezond mogelijk moet kunnen. Alleen dan kan zij achter het concept van Size Zero staan.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout