Gespreid betalen

Wil jij graag gespreid betalen?

Gespreid betalen is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Met onze unieke service, betaal jij in 3x je volledige bedrag en hoef je geen rente te betalen! Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag ernaar in onze salons!

Uniek

Het Size Zero Easy Shape Trainer systeem meet voorafgaand aan elke behandeling, selectief en met hoge precisie de lokale vet- en spierdichtheid, als ook de cel- en weefselvloeistof. Op basis van deze waarden, die in feite onderhevig zijn aan dagelijkse veranderingen, stelt het Size Zero Easy Shape Trainer systeem een voor iedere klant uniek en op het lijf geschreven programma op om zodoende de hoogste doeltreffendheid te bieden voor de cliënt. Deze geweldige technologie is een mijlpaal op het gebied van lichaamsstimulatie en garandeert het gewenste succes!

Op maat

Gebruikelijke apparaten zijn niet in staat om de verscheidenheid en individuele lichaamsopbouw bij verschillende mensen op te sporen. Het Size Zero Easy Shape Trainer systeem is het enige apparaat -wereldwijd- die over HRS®-technologie beschikt.
Ieder mens is een uniek individu en heeft, in vergelijking met anderen, meer of minder spieren, vet, weefsel en lichaamsvocht. Een effectief systeem dat niet alleen in staat is om deze verschillen op te sporen, maar ook nog eens automatisch de daarbij benodigde programma’s aanpast.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout