Tel: 088 - 008 99 00 | Email:

Easy Shape Trainer

Easy Shape Trainer

Waar andere apparaten gebruik maken van monotone- en lichaamsvreemde impulsen, werkt de Easy Shape Trainer van Size Zero met lichaamseigen trillingen; HFT® technologie (human frequency technologie). De meeste apparaten op de markt werken met apparatuur waar slechts 1 type techniek in is verwerkt. De Size Zero easy shape trainer doet dit niet. Door een optimale combinatie van ultrasound, electrostimulatie, spierstimulatie en lymfedrainage zijn er direct na de eerste behandeling waarneembare en meetbare resultaten te zien. De meeste gebruikers verliezen na één behandeling gemiddeld tussen de 4 en 28 centimeter*.

De nauwkeurige en talrijke wisselende trillingen zorgen voor een gerichte en accurate spierstimulatie die aanzienlijk meer spiervezels zal activeren dan met normale sportieve activiteiten mogelijk zou zijn.

Bijvoorbeeld: een sporter die tijdens een training een actiepotentieel bereikt tussen 28% en 32%, het Size Zero Easy Shape Trainer systeem bereikt in dit geval meer dan 90% zonder belasting van de bindweefselbanden, pezen en gewrichten.

Grote resultaten dankzij de nieuwste technologische voorsprong: HRS®-technologie (Human Resonance Technologie).
*Resultaten kunnen per persoon verschillen

Size Zero Tamara

Uniek

De Easy Shape Trainer van Size Zero meet voorafgaand aan iedere behandeling, selectief en met hoge precisie de lokale vet- en spierdichtheid, als ook de cel- en weefselvloeistof. Op basis van deze waarden, die in feite onderhevig zijn aan dagelijkse veranderingen, stelt het Easy Shape Trainer systeem voor iedere klant een uniek programma op om zodoende de hoogst mogelijke doeltreffendheid te bieden aan de cliënt.

 

Deze technologie is een mijlpaal op het gebied van lichaamsstimulatie en garandeert in de meeste gevallen het gewenste succes*.

*Resultaten kunnen per persoon verschillen

Op maat

De meest gebruikte apparaten zijn niet in staat om de verscheidenheid en individuele lichaamsopbouw bij verschillende mensen op te sporen. Het Size Zero Easy Shape Trainer systeem is een van de weinige systemen dat wereldwijd over HRS-technologie beschikt. Ieder mens is anders en heeft in vergelijking met anderen, meer of minder, spieren, vet, weefsel en lichaamsvocht.

 

De Easy Shape Trainer is niet alleen in staat om deze verschillen op te sporen, maar ook om een op maat gemaakte behandeling daarbij aan te laten sluiten.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout