Body Pump Patch behandeling

Body Pump Patch behandeling

Na het grote succes van het Size Zero Easy Shape Trainer systeem voor het lichaam waarbij vet wordt aangepakt, lanceert Size Zero een behandeling waarbij de contouren van het lichaam door intensieve spier opbouw weer terug komen.

Hetzelfde Easy Shape Trainer apparaat dat het lichaam slanker en strakker maakt, boekt nu succes met het terugkrijgen van de lichaamscontouren door een intensieve spiertraining. Ben jij het zat nog steeds geen zichtbare abbs na intensief sporten te hebben? En zijn er nog steeds geen opgepompte billen na dagelijks zware squats zichtbaar, en wil je met de bodypump afvallen? Boek dan nu! Na een aantal pijnloze behandelingen is er een zichtbaar verschil in de buik- en billenzone, maar ook verminderen hinderlijke kwabjes*.

*Resultaten kunnen per persoon verschillen.

bodypump afvallen
Size Zero Body Pump

Hoe kan je met de bodypump afvallen?

De Size Zero Easy Shape Trainer meet voorafgaand aan elke behandeling, gericht en met hoge precisie, de lokale vetdichtheid en het vochtpercentage. Na de meting wordt de klant voorzien van gemiddeld 16 patches. De patches worden hoofdzakelijk bevestigd op de voornaamste spiergroepen. De behandeling duurt afhankelijk van het gewenste programma tussen de 30 en 60 minuten. Door een intensieve concentratie van electrolyse gedurende minimaal tien behandelingen worden resultaten per cliënt behaald*.

*Resultaten kunnen per klant verschillen.  

 

*Resultaten kunnen per klant verschillen. 

Wij hanteren een 24 uurs policy. Een afspraak mag, met opgaaf van geldige reden, 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Zonder geldige reden of bij niet tijdige opzegging worden de kosten van de afspraak in rekening gebracht.

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout