Tel: 088 - 008 99 00 | Email:

Facial behandeling

Facial behandeling

Na het grote succes van het Size Zero Easy Shape Trainer systeem voor het lichaam, lanceert Size Zero een behandeling waarbij de contouren van het gezicht direct worden aangepakt.

Hetzelfde Easy ShapeTrainer apparaat dat het lichaam binnen no time slanker en strakker maakt, is nu toepasbaar als Facial. De hardnekkige onderkin, gezwollen wangen en rimpels worden aangepakt dankzij de zogeheten Face Pillow. Na een aantal pijnloze behandelingen is er een opmerkelijk verschil zichtbaar in de structuur van de huid en is bijvoorbeeld de onderkin verdwenen als sneeuw voor de zon*.

*Resultaten kunnen per persoon verschillen. 

Hoe werkt het?

De pillow werkt hetzelfde als het Size Zero Easy ShapeTrainer systeem met lichaamseigen trillingen: het zogeheten HFT®-technologie (Human Frequency Technologie). De pillow meet voorafgaand aan elke behandeling, gericht en met hoge precisie, de lokale vetdichtheid en het vochtpercentage. Op basis van deze waarden stelt de hoogwaardige pillow, een voor iedere klant, persoonlijk programma op. Zodoende wordt de hoogste doeltreffendheid per cliënt behaald.

Rimpel- en vetreductie

De pillow heeft twee belangrijke functies. Enerzijds verwijdert de pillow moeiteloos alle ongewenste rimpels met de Toner functie. Moeiteloos krijgt u weer een glad en jeugdig gezicht. Dankzij de nieuwste technologie genaamd Sweet Wave verdwijnt de onderkin moeiteloos en eventuele gezwollen wangen zonder enige pijnsensaties. Deze twee fases in de behandeling maken uw gezicht weer strakker en stralender. De sessie duurt ongeveer een half uur*.

*Resultaten kunnen per persoon verschillen.

Boek nu een behandeling

Momenteel te boeken in: Alkmaar, Amsterdam Kinkerstraat, Amsterdam Wibautstraat, Amstelveen, Arnhem, Badhoevedorp, Culemborg, Den Haag, Eersel, Eindhoven, Enschede, Heerhugowaard, Hoofddorp, Hoorn, Hilversum, Laren, Leeuwarden, Leiderdorp, Nieuwegein, Nijmegen, Rotterdam, Schiedam, Zeist, Zoetermeer en Marbella (Spanje). 

Wij hanteren een 24 uurs policy. Een afspraak mag, met opgaaf van geldige reden, 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Zonder geldige reden of bij niet tijdige opzegging worden de kosten van de afspraak in rekening gebracht.