Tel: 088 - 008 99 00 | Email:

Easy Shape Trainer

Easy Shape Trainer

Anders dan bij de bestaande apparaten die monotone- en lichaamsvreemde impulsen afgeeft, werkt het Size Zero Easy Shape Trainer systeem met lichaamseigen trillingen; HFT®-technologie (Human Frequency Technologie) waardoor het ons efficiënt voorziet van direct waarneembare en meetbare resultaten. De meeste gebruikers ervaren een vermindering van 8 tot 28 cm direct na de eerste behandeling (deze duurt tussen de 30 tot 55 minuten)*. De nauwkeurige en talrijke wisselende trillingen zorgen voor een gerichte en accurate spierstimulatie die aanzienlijk meer spiervezels zal activeren dan met normale sportieve activiteiten mogelijk zou zijn. Bijvoorbeeld: een sporter die tijdens een training een actiepotentieel bereikt tussen 28% en 32%, het Size Zero Easy Shape Trainer systeem bereikt in dit geval meer dan 90% zonder belasting van de bindweefselbanden, pezen en gewrichten. Succes verzekerd dankzij de nieuwste technologische voorsprong: HRS®-technologie (Human Resonance Technologie).

*Resultaten kunnen per persoon verschillen.

Size Zero Tamara

Uniek

Het Size Zero Easy Shape Trainer systeem meet voorafgaand aan elke behandeling, selectief en met hoge precisie de lokale vet- en spierdichtheid, als ook de cel- en weefselvloeistof. Op basis van deze waarden, die in feite onderhevig zijn aan dagelijkse veranderingen, stelt het Size Zero Easy Shape Trainer systeem een voor iedere klant uniek en op het lijf geschreven programma op om zodoende de hoogste doeltreffendheid te bieden voor de cliënt. Deze geweldige technologie is een mijlpaal op het gebied van lichaamsstimulatie en garandeert het gewenste succes*!

*Resultaten kunnen per persoon verschillen.

Op maat

Gebruikelijke apparaten zijn niet in staat om de verscheidenheid en individuele lichaamsopbouw bij verschillende mensen op te sporen. Het Size Zero Easy Shape Trainer systeem is het enige apparaat -wereldwijd- die over HRS®-technologie beschikt.
Ieder mens is een uniek individu en heeft, in vergelijking met anderen, meer of minder spieren, vet, weefsel en lichaamsvocht. Een effectief systeem dat niet alleen in staat is om deze verschillen op te sporen, maar ook nog eens automatisch de daarbij benodigde programma’s aanpast.