Tel: 088 - 008 99 00 | Email:

Home

Wanneer je bij jouw kennismakingsbehandeling niet meer dan
4cm verliest hoef je deze niet te betalen

Welkom bij Size Zero

Size Zero introduceert als enige in Nederland het meest effectieve apparaat van het moment inzake snel en moeiteloos afslanken. De effectiviteit van de behandelingen is wetenschappelijk bewezen. Size Zero garandeert het afslanken door middel van een combinatie van het aanbevolen aantal Size Zero behandelingen en natuurlijk gezonde voeding. *

Inmiddels zijn duizenden klanten bij Size Zero in behandeling en danken hun strakke figuur aan de Size Zero Easy Shape Trainer; de snelste manier van figuurcorrectie en spieropbouw. Dankzij de baanbrekende resultaten is het mogelijk  binnen een paar weken helemaal ‘in shape’ te komen*.

*Resultaten kunnen per persoon verschillen.

Size Zero heeft inmiddels meer dan 45 studio’s in binnen- en buitenland. We verwelkomen je graag in één van onze studio’s, overal staat een gemotiveerd team klaar om te zorgen voor een maatje minder.

Bekijk nu onze laatste bedrijfsfilm!

Waarom size zero uw leven zal veranderen

why_01

Ultra sound, lymfe drainage, spiervorming en electrostimulatie in 1 behandeling.

Meer over de Easy Shape Trainer
why_02

Betaalbaar mooier worden!
vanaf € 59,-*.

Bekijk onze Tarieven
why_03

Gegarandeerd resultaat zowel op korte als op lange termijn bij de aanbevolen hoeveelheid behandelingen en gezonde voeding*.

Meer over de behandeling

*Resultaten kunnen per persoon verschillen.

DIET COUTURE

Om het afslanken nóg meer te stimuleren, brengt Size Zero verschillende soorten supplementen en eiwitshakes uit, onder de naam Diet Couture. Deze waanzinnige totaalformule bestaat o.a. uit de Detox Delight, de Fabulous Fatburner, de Fearless Fatfilter, de Bye Bye Cellulite!-Creme, en twee organic eiwitshakes genaamd Bouncy Banana en Vicious Vanilla. Daarnaast brengen we ook een uitgebreid voedingsplan uit, samengesteld door een gecertificeerd voedingsconsulent. De producten zijn gemaakt op natuurlijke basis en worden in Nederland geproduceerd. Diet Couture is speciaal uitgebracht om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

diet-couture-sizezero_02