Tel: 088 - 008 99 00 | Email:

Home

Kom kennismaken met Size Zero!

Wanneer je bij jouw kennismakingsbehandeling niet meer dan
4cm verliest hoef je deze niet te betalen

Welkom bij Size Zero: de afslanktrend van dit moment!

Heb jij last van hardnekkig vet dat ondanks het vele sporten toch maar niet weggaat? Last van een vetrandje over je broek? Last van putjes in je billen en benen? Minder zelfvertrouwen in de outfits die je draagt tijdens de zomermaanden? Dan is Size Zero voor jou de oplossing!

Size Zero is afslanken met één van de meest effectieve apparaten van dit moment. Wij bevelen je graag een aantal behandelingen aan waarmee je in combinatie met gezonde voeding automatisch afslankt.

Met meer dan 45 studio’s in binnen- en buitenland en de duizenden klanten die hun strakke figuur aan de Size Zero easy shape trainer hebben te danken*, is het een enorm effectieve behandeling op het gebied van afslanken. Het is een snelle manier van figuurcorrectie en spieropbouw*. Dankzij goede resultaten is het mogelijk op binnen enkele weken helemaal in shape te komen*. *Resultaten kunnen per persoon verschillen.

 

Bekijk nu onze laatste bedrijfsfilm!

Waarom afvallen bij Size Zero?

why_01

Easy Shape Trainer

Ultra sound, lymfe drainage, spiervorming en electrostimulatie in één behandeling: ultieme stimulatie om af te vallen!

Meer over de Easy Shape Trainer
why_02

Betaalbare tarieven

Een kennismakingsbehandeling
boek je al voor € 59,-.

Bekijk onze Tarieven
why_03

Behandeling op maat

We scannen en meten je lichaam, bepalen je streefgewicht en stellen jouw eigen, unieke behandelprogramma op maat in.

Meer over de behandeling

Diet Couture

Om het afvallen extra te stimuleren, brengt Size Zero onder de naam Diet Couture een eigen lijn met supplementen, crèmes en eiwitshakes uit. De producten worden op natuurlijke basis en in Nederland geproduceerd. Deze totaalformule bestaat onder andere uit een detox, fatburner, fatfilter, een Carb Blocker, cellullite creme en organic eiwitshakes. Samen met twee gecertificeerde voedingsconsulenten brengen wij ook een uitgebreid voedingsplan uit.