Tel: 088 - 008 99 00 | Email:

Home

Kom kennismaken met Size Zero!

Wanneer je bij jouw kennismakingsbehandeling niet meer dan
4cm verliest hoef je deze niet te betalen

Welkom bij Size Zero: snel en makkelijk afvallen

Snel en makkelijk afvallen doe je natuurlijk met het meest effectieve apparaat van dit moment! Size Zero biedt als enige in Nederland deze wetenschappelijk bewezen behandeling. We bevelen je graag een aantal behandelingen aan waarmee je samen met een natuurlijke, gezonde voeding in no time afslankt.

Inmiddels zijn duizenden klanten bij Size Zero in behandeling en danken hun strakke figuur aan de Size Zero Easy Shape Trainer; de snelste manier van figuurcorrectie en spieropbouw. Dankzij de baanbrekende resultaten is het mogelijk  binnen een paar weken helemaal ‘in shape’ te komen.*

Size Zero heeft inmiddels meer dan 45 studio’s in binnen- en buitenland. We verwelkomen je graag op één van onze locaties. Overal staat een gemotiveerd team klaar om te zorgen voor een maatje minder.

*Resultaten kunnen per persoon verschillen.

Bekijk nu onze laatste bedrijfsfilm!

Waarom snel en makkelijk afvallen bij Size Zero?

why_01

Easy Shape Trainer

Ultra sound, lymfe drainage, spiervorming en electrostimulatie in één behandeling: afvallen was nog nooit zo makkelijk!

Meer over de Easy Shape Trainer
why_02

Betaalbare tarieven

Betaalbaar mooier worden!
vanaf € 59,-*.

Bekijk onze Tarieven
why_03

Behandeling op maat

We scannen en meten je lichaam, bepalen je streefgewicht en stellen jouw eigen, unieke behandelprogramma op maat.

Meer over de behandeling

*Resultaten kunnen per persoon verschillen.

Diet Couture

Om snel en makkelijk afvallen te stimuleren, brengt Size Zero onder de naam Diet Couture eigen verschillende soroten supplementen en eiwitshakes uit. Deze waanzinnige totaalformule bestaat o.a. uit de Detox Delight, de Fabulous Fatburner, de Fearless Fatfilter, de Bye Bye Cellulite!-crème, en twee organic eiwitshakes genaamd Bouncy Banana en Vicious Vanilla. Daarnaast brengen we ook een uitgebreid voedingsplan uit, samengesteld door een gecertificeerd voedingsconsulent. De producten zijn gemaakt op natuurlijke basis en worden in Nederland geproduceerd. Diet Couture is speciaal uitgebracht om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

diet-couture-sizezero_02